DISTRIBUIȚI
_____________________________________________________

[sg_popup id=”14″ event=”onload”][/sg_popup]Am colaborat cu oameni dragi sufletului meu, care sunt tineri și foarte talentați.

Mi-am dorit o piesă prin care să exprim dragostea și tot ceea ce împlinește un suflet de om

Bună ziua și bine te-am regăsit! Povestește-ne despre cea mai nouă piesă a ta, Suflet lângă suflet. Care a fost inspirația piesei?

Bună ziua și bine ați venit în sufletul meu să vă povestesc tot ceea ce trăiesc, cânt și iubesc! Mi-am dorit o piesă prin care să exprim dragostea și tot ceea ce împlinește un suflet de om. Viața este mult mai ușoară, frumoasă și liniștită dacă un suflet trăiește lângă alt suflet cu dragoste, care este sufletul pereche! Inspirația acestei piese este dragostea dintre un el și o ea, care pleacă pe același drum, care au o nuntă de vis și eu le cânt piesa suflet lângă suflet!

Cu cine ai colaborat la versuri și linia melodică?

Textul este scris de către un tânăr, Berariu Marcus, care așterne așa de frumos viața trăită pe o foaie de hartie, iar la linia melodică am colaborat cu Sandu Ionuț.

Maria Hurduzeu

Cu ce formație ai colaborat la realizarea videoclipului?

Am colaborat cu oameni dragi sufletului meu, care sunt tineri și foarte talentați. Au fost alături de mine Floreștii Junior (Ionuț si Simi Sandu), Toșa Petrovici, Niki Zarin și Gabi Szofran! Tuturor le mulțumesc și îi asigur de toată prețuirea mea!

Maria Hurduzeu- Gazeta Muzicanților

Va face parte această melodie de pe vreun viitor album?

Cu ajutorul lui Dumnezeu, da! M-ai am câteva piese care urmează să le înregistrez și când vor fii suficiente pentru a realiza un album, vă dau de veste!

Ce planuri ai pentru viitorul apropiat?

Am să las viață să își urmeze cursul firesc. Pe plan profesional sunt piese care așteaptă să prindă viață, să fie cântate și sper din toată inima să fie pe placul celor care mă ascultă și mă îndrăgesc. Pe plan personal, să fiu sănătoasă și să mă pot bucura de toate darurile vieții și tot ceea ce Dumnezeu mi-a pregătit să trăiesc!

Maria Hurduzeu

Ce înseamnă dragostea pentru tine?

Cel mai frumos sentiment posibil, fie că îi împărtășit sau nu! Există mai multe tipuri de dragoste: dragostea față de omul cu care îți împarți viața, dragostea de viață și de frumos, dragostea față de familie, dragostea pentru cântec, sau de costum popular în cazul meu și îmi pare rău că nu îi mulțumesc suficient bunului Dumnezeu pentru această dragoste care îmi face mai frumoasă viața! Savurez din plin dragostea necondiționată a familie mele, a tuturor care mă ascultă și se regăsesc în ceea ce eu le cânt!

Maria Hurduzeu

Un mesaj celor ce te cunosc, cât și cititorilor Gazetei Muzicanților!

Multă sănătate, liniște sufletească, să fim mai buni, iubitori și înțelegători! Vă mulțumesc pentru tot ceea ce faceți pentru noi, cei care ne punem viața în cântec! Aveam nevoie de așa ceva! Doamne ajută la toată lumea!

____________________________________________________

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here