DISTRIBUIȚI
_____________________________________________________

Pentu mine aceasta este melodia mea de suflet.

Cred că multe persoane se regăsesc în versurile acestui cântec, în special acele persoane care au surori deoarece este firesc ca de-a lungul vieții surorile să se ajute

Bună ziua și bine te-am regăsit! Să povestim puțin despre piesa „Sora mea lacrimă dulce”. Care a fost inspirația pentru această piesă?

Bună ziua și bine v-am regăsit! În această melodie m-am inspirat din viața de zi cu zi. Cred că multe persoane se regăsesc în versurile acestui cântec, în special acele persoane care au surori deoarece este firesc ca de-a lungul vieții surorile să se ajute, să se sprijine una pe altă și să se iubească necondiționat.

Cui îi dedici această piesă?

În primul rând dedic acest cântec surorilor mele, tuturor celor care se regăsesc în aceste versuri și nu în ultimul rând celor care îmi ascultă melodiile.

Cu cine ai colaborat pentru text și linia melodică?

Vreau să spun că atât textul cât și linia melodică îmi aparțin. La versuri am “colaborat ” puțin cu sora mea, eu vreau să cred că a ieșit ceva frumos care să ajungă la sufletul celui care îl ascultă. A fost o dorință a mea de a face acest cântec în semn de prețuire pentru surorile mele. Pentu mine aceasta este melodia mea de suflet.

Cât de mult înseamnă familia pentru tine?

Familia pentru mine reprezintă tot. Îmi iubesc și respect foarte mult familia. Fără sprijinul și dragostea lor nu aș putea să fac nimic, de aceea le mulțumesc pe această cale că mă înțeleg și mă sprijină în tot ceea ce fac.

Un mesaj celor ce te cunosc și te îndrăgesc, cât și cititorilor Gazetei Muzicanților!

Le mulțumesc tuturor celor care mă susțin pentru faptul că îmi ascultă cântecele și pentru mesajele frumoase la adresa mea. La rândul meu le transmit toate gândurile mele bine, sănătate și numai bucurii, iar vouă, Gazeta Muzicantilor, mulțumirile mele și tot respectul pentru interesul acordat în realizarea acestui articol. Va îmbrățișez cu drag!

____________________________________________________

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here