DISTRIBUIȚI

Pentru mine portul popular reprezintă un simbolul al folclorului.

Iubesc folclorul pentru că mă reprezintă, prin folclor mă regăsesc, iar muzica  populară îmi dă oportunitatea de a exprima ceea ce eu iubesc!

Bună ziua și bine te-am găsit! De unde provine Mădălina Marti?

Bună ziua și bine v-am găsit! Provin dintr-un loc binecuvântat cu oameni și locuri pe măsură, mai exact din comuna Feldru, un loc situat în inima văii Someșului. Acest loc este și va rămâne întipărit în sufletul meu prin modul în care m-a influențat și m-a format ca om!

Povestește-ne despre copilăria ta și despre cum a luat naștere pasiunea pentru muzică

Toată copilăria mea ține de locul din care provin, adică comuna Feldru. Pasiunea pentru muzică a fost descoperită încă de la o vârstă fragedă, de către educatoarea de la grădiniță! Încă de pe atunci am observat că iubesc muzica și tot ceea mă leagă de muzică!

Ce sentimente ai atunci când ești în fața publicului?

Emoțiile sunt mari atunci când mă aflu în fața publicului, deoarece îmi place să dau tot ce e mai bun din mine. Sentimentele sunt de bucurie întotdeauna, aprecierea publicului fiind cea mai mare răsplată pentru mine!

De ce iubești folclorul și muzica populară?

Iubesc folclorul pentru că mă reprezintă, prin folclor mă regăsesc, iar muzica  populară îmi dă oportunitatea de a exprima ceea ce eu iubesc! Consider că reprezentând folclorul, mă reprezint pe mine însămi, la fel și locul din care provin!

Ce înseamnă portul popular pentru tine și cât de mult înseamnă promovarea lui?

Pentru mine portul popular reprezintă un simbolul al folclorului. Atunci când îl îmbarc, simt că tradiția nu se pierde și poate continua pe mai departe. Prin promovarea costului popular, reprezint zona folclorică din care vin și obiceiurile acesteia.

Ce alte pasiuni mai ai pe lângă muzică?

Pe lângă muzică, iubesc copiii și îmi place să lucrez cu ei. Am descoperit acest lucru după urmarea cursurilor la profilul pedagogic din Bistrița, din cadrul Liceului de Muzică Tudor Jarda.  Am simțit  că mă pot dedica copiilor și îi pot îndruma în calitate de dascăl.

Unde te pot găsi cei doritori pentru evenimente?

Pentru evenimente, cei doritori mă pot găsi pe pagina mea de facebook, sau la numărul de telefon 0764552673.

Ce mesaj le transmiți celor ce te cunosc, cât și cititorilor Gazetei Muzicanților?

Celor care mă urmăresc și ma îndrăgesc le transmit numai gânduri bune, și multe împliniri! În curând voi pregăti noi surprize muzicale pe care îi aștept să le primească cu mare drag.

-