DISTRIBUIȚI
_____________________________________________________

Am fost binecuvântată cu un soț minunat, profesor de acordeon și un instrumentist desăvârșit.

Muzica și dragostea pentru cei din jur formează sufletul meu

Bună ziua și bine te-am găsit! Acesta fiind primul interviu pentru site-ul nostru, spune-ne puțin despre locul de unde te tragi și despre copilăria ta.

Bună ziua și bine v-am găsit! Sunt Georgiana Pop, vin din zona Codrului, sub zonă a Maramureșului, mai exact din Băița de sub Codru. Puțini ani din copilărie mi i-am petrecut acolo, deoarece de la vârsta de 11 ani m-am mutat în Baia Mare, unde am studiat flaut și pian în cadrul Liceului de Arte, urmând ca la vârsta de 15 ani să trec la secția de canto popular.

Ce te-a atras la muzica populară și la muzică în general?

Am crescut cu muzica populară. Tatăl meu, pe lângă meseria de bază pe care o avea, a cântat și la taragot. E parte din viața mea și nu m-aș vedea făcând altceva.

Ce importanță are muzica pentru tine personal?

Muzica și dragostea pentru cei din jur formează sufletul meu. Faptul că aud, simt ritmul și am acest dar de a cânta mă face să fiu recunoscătoare pentru fiecare zi în care aduc zâmbete pe fața celor care aleg să le fiu alături la evenimentele importante din viața lor.

Ce artiști te-au influențat la începuturile carierei?

Până în momentul în care am reușit să am propriile melodii am cântat mult din repertoriul doamnei Crina Horincar, care mi-a fost alături încă de la început cu sfaturi și încurajări!

Ce înseamnă portul popular și cât de mult contează promovarea acestuia de către artiști?

Portul popular e cartea de vizită a fiecărui artist! Uneori lumea ne recunoaște după un anumit costum cu care ne văd la televizor.

Cum îmbini viața de artist cu viața de zi cu zi?

Am fost binecuvântată cu un soț minunat, profesor de acordeon și un instrumentist desăvârșit. Astfel că și în viața de zi cu zi la noi în casă e mereu veselie și voie bună. Îi sunt recunoscătoare pentru dragostea și respectul cu care mă înconjoară!

Ce planuri ai pentru viitorul apropiat?

În viitorul apropiat intenționez să imprim un nou material despre care vă voi vorbi la momentul potrivit.

Ce mesaj le transmiți celor ce te cunosc și te îndrăgesc, cât și cititorilor Gazetei Muzicanților?

Tuturor celor ce îmi urmăresc activitatea, dar și cititorilor, le mulțumesc din inimă, le doresc sănătate, iar Dumnezeu să le facă parte de tot ce e mai bun!

____________________________________________________

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here