DISTRIBUIȚI
_____________________________________________________

Sunt o mare iubitoare a călătoriilor, iar de aceea oriunde merg prin țară sau înafara țării trebuie neapărat să vizitez cât de puțin

Asta e tot ce ne doream, să îi facem să se simtă bine, să cânte, să joace cu noi și să uite pentru moment dorul de casă

Am stat de vorbă cu îndrăgita cântăreață Iulia Bucur, care tocmai s-a întors din Spania, unde a concertat.

Povestește-ne despre cele două concerte ce au avut loc pentru românii din Spania

Da, așa este, tocmai m-am întors din Spania unde am avut bucuria de a cânta alături de mult îndrăgitul artist Aurel Tămaș, de moroșanca Oana Tomoiagă, de clujeanca Alexandra Todoruț și Băndașii de la Cluj. Atmosfera a fost întreținută de binecunoscutul umorist Andrei Duban. I-am mai avut alături și pe cei de la România Tv, pe Mircea Sime și Andreas, care au transmis cele mai frumoase momente pentru cei care nu au reusit sa fie fizic alături de noi. Am avut două spectacole ca să spun așa, lângă Madrid sâmbătă seara, iar duminică un minunat spectacol la Guernika Lumo, lângă Bilbao. Mulțumim pe această cale celor care ne-au invitat, doamnelor Niculina Hristea, Maria Felicia Marie și Marius Adrian Hîrța.

Cum a fost primirea dată de românii plecați din țară?

La ambele concerte am avut parte să întâlnesc oameni minunați, care ne-au primit cu atâta căldură! Erau atâta de entuziasmați și fericiți că suntem acolo. Asta ne-a ajutat să le cântam din tot sufletul. A fost o atmosferă așa frumoasă, iar ei nu se opreau din dans. Cred că o sa le rămână întipărite pentru mult timp de acum încolo aceste două concerte. Deci misiunea noastră a fost îndeplinită . Asta e tot ce ne doream, să îi facem să se simtă bine, să cânte, să joace cu noi și să uite pentru moment dorul de casă.  Sunt foarte fericită deoarece încă primesc mesaje cu felicitări din partea celor care au fost prezenți acolo. Radiez de bucurie, vă rog sa ma credeți!

Ai apucat să vizitezi ceva cât timp ai fost acolo?

Desigur că am combinat utilul cu plăcutul și am și vizitat locuri minunate. Sunt o mare iubitoare a călătoriilor, iar de aceea oriunde merg prin țară sau înafara țării trebuie neapărat să vizitez cât de puțin. Am vizitat Orașul Bilbao și Madridul, locuri minunate, alături de oameni minunați. Am fost o “gașcă” mare cu oameni superbi. Au trecut foarte repede cele 6 zile petrecute împreuna. Musai să repetăm experiența. Totodată, l-am sărbătorit și pe Aurel Tămaș, care și-a serbat ziua de naștere. Acesta a fost sărbătorit cu tort, cadouri frumoase și toată lumea i-a cântat la mulți ani. Surprins, acesta a izbucnit în lacrimi, mulțumindu-le.

Un mesaj pentru românii plecați în Spania și nu numai!

Românilor din Spania nu pot decât să le mulțumesc pentru primirea făcută ! Să le dea Dumnezeu sănătate și să ne întâlnim cu bine, să îi găsesc la fel de veseli și primitori! Vă iubesc și vă mulțumesc!

 

-