DISTRIBUIȚI
_____________________________________________________

Cred că textele satirice au foarte mare succes și priză la public

Mă regăsesc în acest text foarte mult

Bună ziua și bine te-am găsit!

Bună ziua și bine v-am găsit și eu. Mă bucur să încep această colaborare cu Gazeta Muzicanților și totodată să îi cunosc pe cei care se implică în promovarea tinerelor talente ale muzicii populare.

Povestește-ne puțin despre proiectul tău inedit

Vreau să explic de ce o să numesc acest următor cântec „DE MIHAI SĂ ȘTIE-N SAT”, chiar dacă cei care mă cunosc îmi spun ‚Raul’. Numele meu complet este „Raul- Mihai Turda” însă, vreau ca toată lumea să îmi spună MIHAI deoarece acest prenume se potrivește mai bine cu muzica populară. Să fim sinceri, mă regăsesc în acest text foarte mult.

Care a fost inspirația piesei?

Cred că textele satirice au foarte mare succes și priză la public. Acest gen de text îți pune zâmbetul pe buze, te binedispune. Misiunea noastră este să facem lumea să ne iubească și totodată să simtă că suntem alături de ei. Cum putem face asta?! Creând un text în care să se regăsească un număr cât mai mare de persoane, pentru că știm cu toții că publicul este cel mai mare juriu și cel mai greu de câștigat.

Cu cine ai colaborat la producerea piesei?

La acest proiect am colaborat cu d-na Maria Țiplea în ceea ce privește textul, iar orchestrația a fost realizată de HatfaMusicStudio.

Va urma și un videoclip pentru această piesă?

Va urma un videoclip în colaborare cu fratele meu, Rareș Turda, care se va ocupa de filmarea și montajul videoclipului. Regia va fi realizată de mine.

Ce planuri ai pentru 2018?

Momentan, în colaborare cu Emil Pnacsek, lucrăm la site-ul MIHAI TURDA și cu ajutorul bunului Dumnezeu vreau să lansez al doilea duet alături de bunicul meu, Petre Petruse. Mai am multe planuri dar vreu să vă țin în „suspence”.

Unde te pot găsi cei doritori pentru evenimente și concerte?

Pagina Facebook: Mihai Turda

You Tube Channel: Mihai Turda

Instagram: raul_mihai_turda

Snapchat: raulmihaiturda

Ce mesaj le transmiți celor ce te cunosc și te îndrăgesc, cât și cititorilor Gazetei Muzicanților?

Le mulțumesc tuturor celor care au citit acest articol și le mulțumesc celor care îmi sunt alături și mă susțin în ceea ce fac. Mă repet, dar vreu să subliniez faptul că „Fără public noi nu existăm”, de aceea îl  respectăm și îl iubim. Tuturor colegilor le doresc mult succes și multă sănătate. Recomand cu încredere Gazeta Muzicanților.

-

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here