DISTRIBUIȚI
_____________________________________________________

Piesa se numește „Mă iubești atât de mult” și nu este vorba despre o melodie populară, ci am abordat un alt gen

Va fi un videoclip, unde sper eu, să pot transmite iubirea, așa încât să se regasească cât mai multe persoane în povestea mea de iubire

Bună ziua și Hristos a Înviat! Aceasta fiind prima noastră întâlnire, povestește-ne puțin despre tine, de unde provii și cum ai descoperit pasiunea pentru cântat

Adevărat a Înviat!

Provin dintr-o familie modestă, de la țară, mai exact localitatea Ilia, jud. Hunedoara. În familia mea, muzica populară și traditiile au avut mereu un loc special, bunicul și tatăl meu cântând. Practic de când mă știu mi-a placut cântecul și dansul popular, pentru că ei au avut grijă să ne transmită mai departe dragostea pentru cântecul popular. Și tot prin cântec, mi-am întâlnit și jumătatea, pe soțul meu, Dede, el cântă la saxofon și împreună avem formația DRAGAS, alături de colegii nostri Cosmin Gheban (solist), Petrișor Dan (orgă), Petrică Lupuțiu (saxofon).

Pregătești o surpriză pentru public. Spune-ne despre ce e vorba

Da și sunt foarte încântată, sper să fie și pe placul oamenilor. Piesa se numește „Mă iubești atât de mult” și nu este vorba despre o melodie populară, ci am abordat un alt gen.

Care a fost inspirația piesei “Mă iubești atât de mult”?

Iubire, normal. Ce e mai frumos și mai curat pe lume decât iubirea?

Cu cine ai colaborat la producerea piesei?

Muzica și versurile le-a făcut domnul Vali Doagă, iar orchestrația la Studio Ovimuzik.

Ce ne poți dezvălui despre videoclip?

Va fi un videoclip, unde sper eu, să pot transmite iubirea, așa încât să se regasească cât mai multe persoane în povestea mea de iubire.

Ce planuri ai pentru 2018?

Atât eu cât și sotul meu, lucrăm la noi proiecte muzicale, care sperăm să fie pe placul publicului.

Ce le transmiți celor ce te cunos și te îndrăgesc, cât și celor care acum fac cunoștiință cu tine?

Multă sănătate și le multumesc, că mă îndrăgesc, că mă ascultă, fără ei, noi nu am putea evolua, suntem ceea ce suntem datorită oamenilor ce ne îndrăgesc cântecul.

-

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here