DISTRIBUIȚI
_____________________________________________________

 Pentru noi a fost o provocare și orice provocare este și o experiență

Cel mai recent proiect al gemenelor din folclorul maramureșan, se numeşte “Haida hai!” De această dată nu este vorba despre o hore din Maramureș, așa cum v-am obișnuit, ci despre un alt gen muzical

Cel mai recent proiect al gemenelor din folclorul maramureșan, se numeşte “Haida hai!” 

 De această dată nu este vorba despre o hore din Maramureș, așa cum v-am obișnuit, ci despre un alt gen muzical, în colaborare cu rapperul MarkOne și Richy B din Chile. Poate vă întrebaţi, de ce această combinație de genuri? Pentru că muzica evoluează și tinerii sunt deschiși spre schimbare, la fel și noi vrem sa aducem ceva nou în activitatea noastră muzicală.

După colaborarea cu îndrăgitul artist Laurențiu Cazan, gândurile oamenilor care ne îndrăgesc, ne-au impulsionat să aducem și alte noi colaborări, care dorim să vă bucure. 

Pentru noi a fost o provocare și orice provocare este și o experiență în același timp și sperăm sa fie cu succes!! Înregistrările acestei piese au fost făcute în studioul lui MarkOne, iar linia melodică și versurile îi aparțin.

Cu o stare energică şi mult elan, anul acesta vom începe mai multe proiecte muzicale. La ce să vă așteptați în această vară? La multe surprize! Deoarece muzica este o parte importantă în viața noastră, cât şi în viaţa fiecăruia dintre noi, fie că ascultăm muzică Rock, Pop, Clasică, Rapp sau Folclor, ea ne oferă o stare de spirit mai bună.

Pentru o viaţă plină de zâmbet, noi, Suzana şi Daciana Vlad, gemenele folclorului maramureşan, vă recomandăm să vă creaţi un playlist cu muzica favorită, cu care să vă începeţi dimineţile, pentru a avea mai multă energie. Ascultând muzică bună, devenim şi noi mai buni!

Cu drag!

Melodia v-a fi lansată, Marți, începând cu ora 17:00 pe canalul de YouTube al lui MarkOne: https://www.youtube.com/user/MARKONE1CHELOO

Artisii pot fi gasiti pe social media aici :

https://m.facebook.com/suzanasidacianavlad/

https://www.facebook.com/RichyBLatinoOficial/

https://www.facebook.com/Mark1One/

Haida Hai
Suzana si Daciana Vlad
MarkOne
Richy B Latino
Gazeta Muzicantilor
-