DISTRIBUIȚI
_____________________________________________________

Cel care m-a inspirat a fost soțul meu, Alin

Cea mai nouă melodie, dragă sufletului meu- Fir de iorgovan,bagea-I bănățan

 

Bună ziua și bine v-am găsit, minunată Cristina Tăcină Martin!

Bună, dragii mei cititori! Mă bucur din suflet că sunteți mereu alături de mine și apreciați cântecele mele frumoase. Astăzi voi vorbi despre cea mai nouă melodie, dragă sufletului meu și dumnevoastră- Fir de iorgovan,bagea-I bănățan.

Care a fost inspirația piesei Fir de iorgovan?

Bineînțeles că ,cel care m-a inspirat a fost soțul meu, Alin care întotdeauna a fost alături de mine. Lui îi este dedicată  acestă frumoasă melodie-Fir de iorgovan,bagea-i bănățan.

Cine a compus piesa?

Cel care a creat această melodie este nașul meu drag, Dorinel Cuibariu, care este muzician la Filarmonica Banatul din Timișoara, dar niciodată nu a uitat de folclorul nostru bănățean și național. Versurile au fost create de o doamnă specială sufletului meu, Marinela Panțîru, iar pe acestă cale îi mulțumesc pentru tot ceea ce a făcut pentru mine, în carieră artistică.

Cu cine ai colaborat la producerea piesei?

Această piesă am înregistrat-o în studioului colegului nostru Ionică Stiopon, iar cei care au colaborat la acestă piesă sunt colegi dragi și virtuoși ai instrumentelor: Antonio Stiopon-vioara, Mircea Stiopon-clarinet, Lucian Bologa-saxafon și Ionică Stiopon care s-a ocupat de acompaniamentul și mixajul celei mai frumoase piese-Fir de iorgovan,bagea-I bănățan.

Care este povestea din spatele videoclipului?

Sincer nu este nici o poveste în spatele acestui videoclip. Pot spune doar atât, că Brian Image este un profesionist și îi mulțumesc mult pentru realizarea acestui videoclip frumos.

Ce proiecte ai în plan pentru 2018?

Planuri sunt multe, dar datorită vremurilor în care trăim, cel al vitezei, nu prea pot să le realizez pe toate. Anul acesta, cu ajutorul lui Dumnezeu, vreau să mai înregistrez câteva melodii și doresc să mă promovez mai mult pentru a mă cunoaște lumea mai bine.

Cum îmbini viața de artist cu viața de zi cu zi?

Viață de artist este și frumoasă și urâtă depinde din ce unghi privești, iar viață alături de familia mea și de cei dragi este ceea ce mi-am dorit cel mai mult și pentru asta pot să-i mulțumesc bunului Dumnezeu.

Un gând pentru cei ce te cunosc și pentru cititorii Gazetei Muzicanților!

Dragii mei cititori, eu vă doresc din suflet  tot binele din lume, multă sănătate  și să  ascultați cât mai multă muzică de calitate și bineînțeles melodiile mele. Cu mult drag și prețuire pentru toți cei care mă iubesc, Cristina Tăcină Martin.

 

____________________________________________________

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here