DISTRIBUIȚI
_____________________________________________________

Videoclipul piesei a fost filmat la Muzeul Național Bănățean din Timișoara.

“Prietenie floare rară” este piesa mea de suflet

 

Care a fost inspirația piesei Prietenie floare rară?

“Prietenie floare rară” este piesa mea de suflet. A fost realizată din suflet drept mulțumire pentru prietenii mei adevărați pe care i-am găsit destul de târziu, dar pe care am reușit să îi îndrăgesc destul de repede. Adevarul este că muzica ne-a legat.

Cine a compus piesa?

Piesa a fost compusă de către doamna Maria Didraga de la Reșița, atât textul cât și linia melodică. A fost prima mea colaborare cu doamna Maria și sunt foarte mulțumită de ce a ieșit.

Cu cine ai colaborat la producerea piesei?

În ceea ce privește înregistrarea piesei am colaborat, ca de fiecare dată, cu domnul Florin Cipu ce s-a ocupat de sunet și mixaj, de orchestrație ocupându-se domnul Sebastian Cega. Înregistrarea a fost realizată la studioul Centrului de Cultură și Artă al Județului Timiș.

Cât de mult înseamnă prietenii tăi pentru tine?

Prietenii pentru mine înseamnă foarte mult tocmai de aceea în acesta piesă se regăsesc versuri frumoase și adevărate scrise din suflet. “Un om nu poate trai fără prieteni chiar dacă stăpânește bunurile lumii” , ei ne fac viața mai frumoasă și mai colorată. Pentru mine sunt și vor rămâne importanți. Prietena mea Cătălina Rotaru este cel mai bun exemplu de prieten adevărat, nu am cuvinte de mulțumire pentru ea. Unii prieteni vin și pleacă din viața noastră, desigur aceea nu sunt cei adevărați, dar ea a rămas.

Unde ai filmat videoclipul piesei?

Videoclipul piesei a fost filmat la Muzeul Național Bănățean din Timișoara. De acest lucru s-a ocupat domnul Gabi Szofran.

Un mesaj celor ce te îndrăgesc și cititorilor Gazetei Muzicanților!

Aș vrea să le mulțumesc tuturor celor care de-a lungul timpului au fost lângă mine și m-au susținut. Părerea publicului și a oamenilor ce mă îndrăgesc este foarte importantă. Tot ce fac este pentru cei ce mă îndrăgesc și promit să nu îi dezamăgesc. Voi face tot ce îmi stă în putință să promovez și să scot la lumină autenticul și frumusețea cântecelor noastre neprețuite.

Iar pentru cititorii Gazetei Muzicanților am un mesaj de mulțumire și îi îndemn să citească și acest gen de articole care din punctul meu de vedere sunt mult mai interesante decât cele de scandaluri, mai important că este singurul site de acest gen din România. Mulțumim, Gazeta Muzicanților că ne ajutați să promovăm și să le aducem la cunoștință oamenilor frumusețea neamului nostru românesc!

____________________________________________________

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here