DISTRIBUIȚI

Pentru mine Ansamblul Folcloric Balada este ca si o a doua casa.

Muzica reprezintă tot! Prin ea poți să-ți transmiți atât fericirea cât și tristețea, lucru care m-a impresionat de mică.

De unde provine Andreea Moldovan?

M-am născut în județul Bistrița-Năsăud, însă rădăcinile îmi aparțin satului Budurleni, locul în care am copilărit și in care mă întorc de fiecare dată cu drag.

Cum a fost începutul în muzică?

Dacă aș spune că a fost ușor,aș minții.Din cauza emoțiilor am debutat mai târziu, însă încerc să  recuperez timpul pierdut prin foarte multă muncă.

Ce reprezintă muzica populară pentru tine?

La vârsta de 10 ani am început să fac dansuri populare, iar de atunci am înțeles ce înseamnă folclor și tradiție în adevăratul sens al cuvântului.

Cât de mult înseamnă colaborarea ta cu Ansamblul Folcloric Balada?

Pentru mine Ansamblul Folcloric Balada este ca și o a două casă.Am petrecut ore în șir în sala de repetii, alături de oameni minunați, care mi-au fost ”mama,tată” profesori și prieteni în aceelasi timp. Aici m-am dezvoltat atât pe plan profesional cât și personal.

Ce planuri ai pentru 2018?

În acest an îmi doresc să evoluez din toate punctele de vedere și să realizez cât mai multe proiecte pe plan artistic.

Cu ce artiști ai colaborat și cu cine ai vrea să colaborezi?

Am colaborat cu bunul meu coleg și prieten Paul Ban, cu care sunt colegă și la Ansamblul Folcloric Balada, dar și cu alți colegi dragi:Diana German, Neluțu Moldovan, iar la realizarea melodiilor colaborez cu Grigore Rareș și Labiș Florin.Am mulți artiști dragi cu care îmi doresc să colaborez , însă las timpul să decidă.

Cum îmbini viața de zi cu zi cu cariera de artist?

Nu este foarte greu, pe lângă pasiunea mea pentru muzică, mai am și alte activități.Însă atunci când le faci pe toate cu drag, totul devine mai plăcut și mai ușor.

Un mesaj celor care te cunosc! Un mesaj cititorilor Gazetei Muzicanților!

Vreau să mulțumesc familiei mele, care mereu îmi este alături, dar și celor care mă susțin și îmi urmăresc activitatea și nu in ultimul rând, să va felicit pe voi “Gazeta Muzicantilor”. Va mulțumesc pentru interesul arătat și va doresc mult succes!

-