DISTRIBUIȚI

Anul acesta vreau să aduc în fața dumneavoastră cele mai bune melodii solo

Luna aceasta lucrăm la cea mai nouă melodie de dragoste

Am stat de vorbă cu minunata interpretă de muzică populară, Paula Lezeu, care ne-a povestit despre anul 2017, planurile pentru 2018, dar și despre artiștii cu care acesta a colaborat.

 

Cum a fost anul 2017 pentru tine?

În anul 2017 m-am bucurat de proiecte muzicale de succes, am reușit să aduc în fața publicului melodii frumoase, pe placul tuturor participând la evenimente artistice atât în țară, cât și în Europa.

Ce proiecte ai în plan pentru 2018?

Încă din ianuarie am început să punem în mișcare următoarele proiecte pe anul 2018. Luna aceasta lucrăm la cea mai nouă melodie de dragoste care în această primăvară va ieși în fața dumneavoastră.

Cu cine ai colaborat până acum și cu cine ai vrea să colaborezi pe viitor?

Până în prezent m-am bucurat de primul album de succes realizat împreună cu îndrăgitul interpret Puiu Codreanu, dar și melodii de dragoste alături de Ghiță Munteanu pe care le puteți asculta atât pe YouTube, cât și la posturile de televiziune. Deocamdată, anul acesta vreau să aduc în fața dumneavoastră cele mai bune melodii solo, dar pe viitor mi-ar plăcea și sper să vin în fața dumneavoastră cu noi duete chiar cu artiști de muzică ușoară pentru diversitatea pe care o caută fiecare artist.

Care este artistul/artista care te inspiră cel mai mult?

Nu pot să spun că am un artist, îmi place să mă inspir, să combin tehnica de cântare de la diferiți artiști, însă să îmi aduc originalitatea mea.

Un gând ascultătorilor tăi, cât și cititorilor Gazetei Muzicanților?

Vreau să mulțumesc din suflet persoanelor apropiate care au fost și sunt lângă mine, publicului minunat care m-a susținut și m-a adus până aici și cred că cea mai bună urare este promisiunea mea de a aduce în fața dumneavoastră tot ce e mai bun și de a nu vă dezamăgi.

citeste si : https://gazetamuzicantilor.ro/2018/03/15/interviu-madalina-marti-acest-cantec-a-fost-creat-in-special-pentru-ei/

 

 

-