DISTRIBUIȚI
_____________________________________________________

De versuri m-am ocupat personal și am pus mult suflet pentru ca mesajul să transmită multă emoție

Nu este o simplă piesă, ea reprezintă o poveste, povestea copilăriei mele

 

Care a fost inspirația piesei Dorul de copilărie?

M-am născut și am copilărit în comuna Feldru, județul Bistrița-Năsăud. Am avut parte de o copilărie ca în poveștile lui Creangă, cu multe peripeții, multe trăiri și multă fericire. Ispirația piesei a fost chiar copilăria mea. Nu este o simplă piesă, ea reprezintă o poveste, povestea copilăriei mele. Am încercat , atât prin intermediul videoclipului cât și al mesajului pe care îl transmite melodia, să le stârnesc tuturor ascultătorilor care se regăsesc în această poveste, amintiri plăcute, pline de emoție.

Cine a compus piesa?

Linia melodică, cât și orchestrația îi aparțin talentatului Alex Hatfa, cel care s-a ocupat și de restul pieselor mele și care de fiecare dată reușește să pună în valoare tot ce are mai bun un interpret.

De versuri m-am ocupat personal și am pus mult suflet pentru ca mesajul să transmită multă emoție.

Cu cine ai colaborat la realizarea videoclipului?

“Vinovați” pentru acest videoclip reușit este familia Dan și Carmen Siminic, doi oameni deosebiți care își pun amprenta de fiecare dată și care au reușit să realizeze acest videoclip în așa fel încât atunci când îl privești să te integreze în poveste.

Mama mea s-a ocupat de ținute, costumele fiind foarte vechi și, ca să fiu sinceră, tot ea a venit cu cele mai multe idei, deci a avut o contribuție mare la realizarea videoclipului.

Unde a fost filmat videoclipul?

Am ținut neapărat ca videoclipul să fie filmat la Feldru, în locurile unde am crescut și pentru ca totul să fie cât mai real,  protagoniștii sunt chiar familia mea. Fratele meu, Andrei, în videoclip joacă rolul meu pe vremea când eram de vârsta lui, iar bunicii au rolul de părinți.

Cât de mult înseamnă copilăria ta pentru tine?

Sunt sigură că fiecare dintre noi a avut parte de o copilărie frumoasă, însă a mea a fost extraordinară, poate și pentru faptul că am crescut sub aripile și protecția bunicilor mei care și-au asumat rolul de părinți, reușind să-mi ofere o educție și o creștere exemplară.

Am avut parte și de libertate dar am crescut și cu multe reguli în casa respectate cu strictețe la care pe atunci nu le vedeam rostul și mi se părea că bunicii mei sunt de modă veche, dându-mi seama abia după ce am crescut că datorită lor am devenit ceea ce sunt astăzi. În concluzie, copilăria mea, pentru mine, reprezintă dobândirea celor șapte ani de-acasă.

Un gând pentru fanii tăi, cât și pentru cititorii Gazetei Muzicanților?

Țin să le mulțumesc tuturor pentru susținere, pentru aprecieri și pentru faptul că-mi sunt alături și nu în ultimul rând, vreau să vă felicit pe voi, Gazeta Muzicanților, pentru faptul că ne oferiți posibilitatea de a împărtășii cu cei care ne îndrăgesc și ne urmăresc detalii despre activitățiile noastre muzicale.

citeste si : https://gazetamuzicantilor.ro/2018/03/15/stana-stepanescu-traieste-un-moment-deosebit-din-viata-a-spus-da/

____________________________________________________

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here