DISTRIBUIȚI

 

Bun găsit Mădălina Marti ,  îți spunem bun venit alături de noi, și pentru început am vrea să vorbim despre piesa ta Satu’ meu cu locuri mândre!

 Care a fost inspirația melodiei Satu’ meu cu locuri mândre?

Inspirația pentru această piesă a pornit de la povestea familiei mele. De la vârsta de 3 ani am fost crescută și educată de către bunici, atât eu cât și fratele meu mai mic.Din dorința de a ne oferi un trăi mai bun și lipsit de griji, părinții au plecat la muncă în stăinătate. Acest cântec a fost creat în special pentru ei, abordând astfel povestea lor și a multor alți români plecați în străinătate în dorința de a le oferi un trai mai bun familiei.

Cu cine ai colaborat la text?

Pentru text am colaborat împreuna cu domnul Mircea Simionca, un om minunat și foarte talentat.

Cu cine ai facut linia melodică?

Linia melodică este creată de profesorul meu de canto, domnul Labiș Pop. Un om căruia îi datorez toată cariera mea muzicală de până în prezent. El a fost cel care a pus rădăcinile muzicii în viața mea, și pe această cale vreau să îi mulțumesc pentru tot sprijinul acordat, și pentru faptul că este un mentor ce mă îndrumă în a-mi urma visele

Feldru o comună foarte frumoasă, cum ai descrie locul de unde te tragi?

Feldru reprezintă o parte din mine, o bucată din sufletul meu! Toată copilaria și toată viața mea de până în prezent este reprezentată de locul din care vin.Este o comună minunată cu oameni pe măsură și cu tentă foarte accentuată spre folclor și spre tradiții.

Cu cine ai colaborat la videoclip?

Videoclipul a fost coordonat în totalitate de soții Carmen și Daniel Siminic, niște profesioniști în adevăratul sens al cuvântului.

Ce planuri ai pentru 2018?

În anul 2018 doresc să mă extind pe plan profesional și sa îmi duc la bun sfârșit toate planurile, deoarece urmează să pășesc pe o nouă treaptă a vieții, accea a urmării cursurilor universitare. Cu ajutorul lui Dumnezeu doresc să merg mai departe la Academia de Muzica Gheorghe Dima și să îmi urmez visul.

Un gând pentru cititorii noștri și pentru cei care te cunosc?

Celor care mă urmăresc și ma susțin, nu le pot dori decât tot ce e mai bun, multă liniște și căldură sufletească.

Gânduri de multumire! 

Țin să mulțumesc în special persoanelor care m-au ajutat să ajung unde sunt, în special familiei mele, care mereu m-a susținut și mi-a fost alături! Mulțumesc tuturor celor care s-au implicat în viața mea profesională, și care au contribuit în a-mi forma perspective asupra muzicii și mi-au dat încredere în potențialul meu!

-