DISTRIBUIȚI

Gala Aniversară Cornelia și Lupu Rednic – 25 ani de carieră

Cornelia și Lupu Rednic, cei doi rapsozi ai Maramureșului, își aniversează anul acesta 25 de ani de carieră artistică.

 

Cornelia și Lupu Rednic, cei doi rapsozi ai Maramureșului, își aniversează anul acesta 25 de ani de carieră artistică. Cu acest prilej, vocea Corneliei și cetera lui Lupu vor răsuna în Sala Palatului, la Gala Aniversară de duminică 25 martie 2018 ora 19:00, alături de o pleiadă de artiști populari din toate provinciile și zonele folclorice ale României, sosiți să cânte la aniversarea celor doi prieteni.

La Gală va avea loc lansarea oficială a albumului DVD “Maramureș, tărâm de basm”, considerat de cei doi artiști drept actul lor de maturitate artistică

Cornelia si Lupu Rednic
25 ani de cariera

deplină.

  • Un sfat bun la vremea lui este nepretuit. Am avut norocul sa intalnim la inceputul carierei noastre pe Elise Stan, etnomuzicolog, care ne-a devenit apoi o buna consiliera dar mai ales prietena.

– Arta nu e rutina, de aceea un artist trebuie sa experimenteze toata viata.

“Va fi un show de la început. O să avem covor roşu, în foaierul Sălii Palatului vor fi tot felul de manifestări – expoziţii de fotografie din Maramureş, standuri cu diferite produse -, vom încerca să punem lumini arhitecturale pe Sala Palatului. Vom lucra cu tot felul de echipamente care nu au mai fost folosite la un spectacol folcloric, toată scena şi toată sala vor fi acoperite de ecrane uriaşe pe care se vor difuza clipuri din viaţa artiştilor, din Maramureş, text şi aşa mai departe. Va fi ceva grandios de care să se vorbească mult timp de acum înainte.”

Cornelia si Lupu Rednic :  “Un spectacol de exceptie se pregateste cu luni de zile inainte, sute de ore de repetitie, efort, transpiratie, fiecare melodie repetata de zeci de ori. Dar nici un efort nu e prea mare cand vezi bucuria in sufletul spectatorilor ”

Arta nu e rutina, de aceea un artist trebuie sa experimenteze toata viata.

Posted by Cornelia Si Lupu Rednic on 1 Martie 2018

Un sfat bun la vremea lui este nepretuit. Am avut norocul sa intalnim la inceputul carierei noastre pe Elise Stan, etnomuzicolog, care ne-a devenit apoi o buna consiliera dar mai ales prietena.

Posted by Cornelia Si Lupu Rednic on 14 Februarie 2018

Cornelia si Lupu Rednic
25 ani de cariera
-