DISTRIBUIȚI

   Tânăra talentată din Constanța studiază muzica ușoară de la vârstă de 9 ani.

La doar 14 ani Cristiana Roșca este o cântăreață de muzică ușoară și de muzică armânească

   

   De unde vine Cristiana Roșca?

Bună ziua și bine v-am găsit! Eu vin din Dobrogea, de la malul marii, din frumosul oraș Constanța. Am 14 ani și sunt elevă în clasa a 8-a.

  Ce genuri muzicale ai abordat până acum și care crezi că te reprezintă cel mai mult?

Studiez canto, muzică ușoară de la vârstă de 9 ani. Am început la Palatul Copiilor din Constanța, cu doamna profesoară Margareta Dumitru, apoi în perioada 2014-2017, am urmat cursurile Școlii Populare de Arte “Theodor Burada” la clasa doamnei profesoare Rodica Iftime. În prezent mă pregătesc cu doamna profesoară Mirela Paraleu și vreau pe această cale să le mulțumesc pentru tot sprijinul și încrederea acordată. Am participat la multe festivaluri și concursuri de muzică ușoară și populară, unde am obținut trofee și premii importante pentru mine. Am avut șansa să cant la Sala Palatului din București, la Chișinău în Republica Moldova, în Bulgaria și în Turcia.

Provenind din familie de armâni fârshiroti și auzind în casă melodiile cântate de tatăl meu, am dezvoltat o pasiune pentru acest gen. Astfel, pe lângă muzică ușoară, cea armânească urcă cumva pe primul loc. Îmi dau seama că mă reprezintă și pot spune că : “armâneashti cama înji undzeashti”.

   Cu cine ai colaborat până acum?

Am colaborat în această perioadă cu mai mulți instrumentiști pentru realizarea negativelor de care aveam nevoie, dar cel mai mult cu verișorii mei din “Pareia Sivdaia”, formație din care fac parte și eu. Le mulțumesc tuturor pentru că toți au pus câte o piatră la temelia carierei mele muzicale. Am început acum o colaborare cu domnul Costin Caraulani, un proiect nou la care țin foarte mult, urmând ca în câteva luni să scot un album personal.

   Ce impact are muzica în viața ta?

Iubesc muzica și mă regăsesc în ea, mă ajută să mă dezvolt frumos, îmi transmite multă energie pozitivă și de ce nu , mă relaxează.

    Ce planuri ai pentru 2018?

Îmi doresc un 2018 încărcat cu evenimente frumoase, emisiuni și colaborări cât mai multe. Pentru anul acesta pregătesc cântece noi și multe alte surprize muzicale. Îmi doresc să fac un album reușit cu muzică de calitate și să am măcar o piesă a mea care să poarte și numele albumului.

    Un gând pentru cei care te cunosc și pentru cititorii noștrii!

Vreau să le urez tuturor celor care mă ascultă și mă apreciază, multă sănătate, liniște sufletească și mult succes în tot ceea ce vor să realizeze. Să stea cu ochii pe gazeta muzicanților pentru a afla noutăți despre artiștii preferați,  să mă urmărească pe pagina de facebook https://www.facebook.com/cristianaroscaofficial/ dar și pe canalul de youtube unde se pot abona pentru a vedea toate noutățile. http://www.youtube.com/c/CristianaRosca2003.

Va mulțumesc și dumneavoastră pentru interesul arătat și doresc mult succes și să descoperiți cât mai multe tinere talente!

-

1 COMENTARIU