DISTRIBUIȚI

Dacă ar fi să mă mai nasc o dată,nu aș schimba nimic la viață mea

Pasiunea pt muzică am moștenit-o de la mama mea care a fost membră a formației de dansuri din Socodor.

Bun găsit Adelina Tapos, am pregătit un interviu mai special astăzi, prin care dorim să ne povestești puțin despre tine și începuturile tale in muzică.  De unde vine Adelina Tapos ?
Vin din comuna Socodor, localitate așezată pe malul stâng al Crișului Alb, care se întinde de la localitatea Vărsand și până la Izvoarele Crișului.

Unde ți-ai petrecut cea mai mare parte a copilăriei ? 

Adelina Tapos la varsta de un an // Gazeta Muzicantilor

Copilăria mi-am petrecut-o în localitatea Socodor,unde am absolvit cursurile școlii gimnaziale “Iustin Marsieu”,după care am urmat cursurile liceului teoretic “Mihai Veliciu” din orașul Chișineu-Cris. De asemenea am urmat cursurile facultății de Vest Vasile Goldiș din Arad specializarea Științe Juridice-Drept.Între timp am urmat cursurile Școlii Populare de Artă din Arad, fiind și membră al Grupului Vocal Zînzîienele din Arad, sub îndrumarea domnei profesoare Mărioara Miclea.

 

De unde pasiunea pentru muzica ?
 Pasiunea pt muzică am moștenit-o de la mama mea care a fost membră a formației de dansuri din Socodor.  Fiind atrasă de folclor în timpul meu liber îmi plăcea să cant singură în față oglinzii, folosind un spray pe post de microfon, fiind surprinsă de mama mea de multe ori

Cum a fost începul în cariera muzicală?

Începutul muzical a fost foarte greu, dar fiind o persoană ambițioasă am reușit să merg mai departe începând să cant la diferite evenimente.

Adelina Tapos // Gazeta Muzicantilor

 

Ai vreun hobby în afară de muzica ?

 Imi place sa călatoresc
Costum popular specific zonei Socodor // Gazeta Muzicantilor

Dacă ar fi să te mai naști odata, unde ai alege să te naști?

Dacă ar fi să mă mai nasc o dată,nu aș schimba nimic la viața mea. Dumnezeu mi-a dat exact ce știa El că am nevoie
Planuri de viitor ?
Planuri de viitor sunt multe, dar având un program încărcat, îmi este dificil să mă țin de ele. Pot doar să va spun că pregătesc piese noi
Un gand pentru cei care te cunosc si pentru cititorii nostrii!
Mulțumesc oamenilor care au crezut în mine de la început și care au rămas alături de mine. Mulțumesc pentru îndrumări și susținere! Rămâneți aproape de Gazeta Muzicantilor Și nu uitați:”Orice vis aveți, urmați-l!
Videoclip:

-