DISTRIBUIȚI
Muncesc din greu ani de zile

Inspirația mi-am găsit-o in poveștile triste de viață ale românilor plecați departe de casă ,care duc dorul familiei și al locului natal.

Bun găsit Bianca Mitroi, în primul rând am dori să ne spui câte ceva despre tine, pentru cei care nu te cunosc.
Îți spun bună ziua și bine te-am găsit! Voi încerca să va introduc atât cât pot în povestea mea. M-am născut și am locuit până nu demult în comuna Braniștea din județul Mehedinți, într-o familie de oameni simpli, în care principala activitate o reprezintă agricultura, pot spune că iubesc viața la țară! Acolo, la câmpie am descoperit cântecul și m-am îndrăgostit de el pentru totdeauna, iar din pildele bunicilor, cunosc respectul și demnitatea!
Am înțeles că lucrezi la o piesă nouă, cu cine ai colaborat la text si linie melodică?
Așa este, lucrez la o piesă nouă care se intitulează  “Muncesc din greu ani de zile ” ,atât textul cât și linia melodică îmi aparțin, inspirația mi-am găsit-o in poveștile triste de viață ale românilor plecați departe de casă, care duc dorul familiei și al locului natal.
Pe când estimezi că o să fie gata melodia ?
Piesa urmează să o înregistrez săptămâna viitoare la Studioul lui Marian Magheru, un profesionist desăvârșit din Mehedintiul meu frumos și simt bucurie de fiecare dată când colaborez cu oamenii locului, iar videoclipul îl voi filma cât de curând, asta dacă vremea va fi de partea mea, alături de Ovidiu Achim, un alt profesionist de excepție al plaiurilor oltenești .
Pentru cei care doresc să ia legătură cu ține pentru evenimente unde te pot găsi?
Cei care doresc să dăm viață împreună celor mai importante evenimente, mă pot contacta la numărul de telefon 0740 884 827, la adresa de e-mail  : mitroi.alexa96@yahoo.com sau pe contul de Facebook :  https://www.facebook.com/alexa.bianca.1
Ce alte planuri ai pentru 2018?
Promit să vin în fața oamenilor cu cât mai multe melodii de calitate, însoțite de videoclipuri ,iar prin cântecul meu să le fac viața mai senină !
Un gand pentru cititorii nostrii si pentru cei care te cunosc!
Bucurați-vă de tot ce va oferă Dumnezeu, trăiți intens fiecare moment și nu uitați să zâmbiți!
-