DISTRIBUIȚI

Atat textul cat si linia melodica sunt compuse de mine.

Află în interviul de mai jos cine e bărbatul care i-a furat inima interpretei de muzică populară, Cosmina Cucură?

Bună ziua și bun găsit Cosmina Cucură, doar ce ai lansat minunata melodie  ” Grigore-i bărbatu’“,  deja a depășit 30.000 vizualizări pe Youtube,  deși încă nu e gata videoclipul.

 

Bună ziua și bine v-am găsit, va spun și eu! Așa e! Sunt foarte fericită și împlinită sufletește că melodia, “Grigore-i bărbatu ‘“ a fost foarte apreciată și îndrăgită într-un timp atât de scurt. Și vizualizările pe youtube continuă să crească cu fiecare zi ce trece! Videoclipul nu e gata, deoarece mi-am dorit foarte mult să o lansez pe youtube cu ocazia sărbătoririi Sfântului Grigore, pe 25 ianuarie, dar îmi doresc un videoclip frumos, complex, care să redea perfect în imagini textul cântecului. Dar cum în această perioada, vremea nu este  favorabilă, așa că o să mai aștept până în primavară .

“Nu-i om că Grigore-n sat

Priceput și învățat, măi

Și la lucru și la joc

Grigore-i pe primul loc, măi”

 

 De unde ideea cu aceasta melodie? 

Soțul meu, Grigore, m-a inspirat să compun acest cântec! Apoi, pe bunicul meu, din partea mamei, tot Grigore l-a chemat, fie iertat, că nu mai e printre noi, iar oamenii din sat îi spuneau, “Grigoraș”. Socrul meu e tot Grigore, iar în familie i se spune “Gorita”. Și, nu în ultimul rând, am un unchi, Grigore, verișor cu mama mea, care mi-a fost mereu alături! Am început să scriu acest text, gândindu-mă la acești bărbați, pe care-i cheamă Grigore și mi-am dat seama că sunt câteva lucruri care îi caracterizează pe toți , le-am pus pe hârtie, iar la final,  fiecare dintre ei se regăsește în versurile cântecului. După ce am lansat această melodie, foarte multă lume mi-a spus sau mi-a scris că și cunoscuților lor, care poartă numele de Grigore, li se potrivește cântecul și m-am bucurat mult să aud acest lucru!

 

 

  Cu cine ai colaborat la text si linie melodica ?

Atât textul cât și linia melodică sunt compuse de mine. Alex Hatfa cu care am colaborat pentru orchestrație, a făcut mici ajustări liniei melodice, pentru că rezultatul să fie unul reușit. Sunt foarte mulțumită de colaborarea cu  Alex Hatfa! Am înregistrat melodia în studioul lui, “Hatfa Music “ din Cluj-Napoca. Îi sunt recunoscătoare lui Alex pentru ideile bune, pentru profesionalism și implicare, cât și pentru răbdare și pentru atenția la detalii.

 

 Pe cand estimezi ca o sa fie gata videoclipul?

Cât mai curând, îmi doresc eu! Să fim sănătoși și să fie vreme bună!

 

  Unde te pot gasi doritorii pentru evenimente?

Pentru a-mi vedea activitatea muzicală, cei interesați pot să acceseze și să se aboneze la canalul meu de Youtube, Cosmina Cucură:

https://www.youtube.com/channel/UCEuxJapWhc9pSNPB6PvEx9g

sau pe Facebook, atât pe profilul personal cât și cel official, unde o să găsească datele mele de contact:

https://www.facebook.com/cosmina.cucura

https://www.facebook.com/CosminaCucuraOficial/

Și peste tot pe la evenimentele la care sunt invitată să cant, alături de tatăl meu și de formația noastră!

Cosmina Cucură
Gazeta Muzicantilor

 

Cosmina Cucură
Gazeta Muzicantilor

Ce planuri ai pentru 2018 ?

Mai am trei cântece pe care eu le-am compus  și mi-aș dori tare mult să le înregistrez și pe acestea. Sper să reușesc!

  Un gand pentru cititorii Gazeta Muzicantilor si pentru cei care te cunosc!

Să fie mereu alături de artiști, să citească Gazeta Muzicantilor unde o să găsească informații interesante despre noi și vreau să ii asigur de toată iubirea și prețuirea mea!

Citeste si : https://gazetamuzicantilor.ro/2018/02/20/super-interviu-cu-minunata-interpreta-bianca-botisan/

-