DISTRIBUIȚI

Super interviu cu minunata interpreta Bianca Botisan!

Mi s-au întâmplat numai lucruri bune și am cunoscut oameni frumoși și de-omenie!

Bună ziua și bine te-am găsit Bianca Botisan !

Bună ziua și bine v-am găsit dragi cititori!
Cum a decurs anul 2017 pentru tine ?
Anul 2017 a fost un an roditor, mi s-au întâmplat numai lucruri bune și am cunoscut oameni frumoși și de-omenie , asa per total a fost un an foarte bun și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru asta!
Ce proiecte ai pentru 2018 ?
Pentru acest an, pregătesc cântece noi și nu numai, multe surprize muzicale despre care o să vă spun mai multe la momentul potrivit și sper din suflet să ajungă la sufletele celor care ascultă și mă îndrăgesc.
 Unde te pot gasi doritorii pentru evenimente ?
Cei care vor să le fiu alături la evenimentele din viața lor mă pot găsi pe site-urile de socializare Facebook – Bianca Botișan, acolo găsesc și numărul meu de telefon pentru mai multe detalii.
Un gând pentru fanii tai?
O să corectez întrebarea, puțin de tot, sa știți ca nu-i consider fani, mi se pare prea mult spus fani, pentru că nu sunt o artistă mare, dar ii consider prieteni virtuali cu care nu mă întâlnesc în fiecare zi, dar mă apreciază și mă îndrăgesc pentru ceea ce fac, mă apreciază din suflet și din inimă și pentru asta le mulțumesc!
Un gand pentru cititorii Gazetei Muzicantilor!
Iar pentru cititorii Gazetei Muzicanților îi invit să stea cu ochii pe acest site, de asemenea și pe pagina mea de Facebook Bianca Botișan, pentru că voi veni cât pot de des cu informații despre activitatea mea artistică! Va pup și va imbratisez cu drag!

-