DISTRIBUIȚI

 Super interviu cu IOANA IGNAT- Lansare ” nu mai e “

” Nu mai e” s-a lansat, Ioana Ignat ne spune

totul despre cel mai nou single!

Bună ziua și bun găsit Ioana Ignat, doar ce ai lansat noul single ” Nu mai e “,  deja a depășit 230.000 vizualizări pe Youtube,  un puternic mesaj emoțional,  de unde ți-a  venit ideea cu această melodie minunată ?

 Ioana Ignat :     Bună ziua și bun găsit. Am avut o perioadă în care am fost foarte creativă și am compus foarte multe piese, unele se inspiră din viata mea, altele se inspiră din viețile celor dragi. Muzica și textul acestei piese sunt făcute de mine și Mineli. Consider că la un moment dat în viață, fiecare dintre noi a trecut sau va trece printr-o astfel de experiență. O piesă este un cumul de sentimente și experiențe. Piesa “nu mai e” exprimă simultat faptul că “s-a terminat” , dar de asemenea și că am avut “privilegiul” de a iubi, asta fiind cel mai frumos sentiment.


Este adresata cuiva anume aceasta piesa?

  Ioana Ignat:  Piesa este adresată tuturor

Unde ai filmat acest videoclip superb ?

Ioana Ignat:  Clipul este filmat în Islanda. Ionut Trandafir s-a ocupat.

Cum a decurs lansarea si unde a avut loc ?

Ioana Ignat:  Lansarea a avut loc la Greeneye music, la noi la studio. A fost ceva restrâns, între prieteni. Am făcut cu toții live pe facebook, instagram, am cântat, am petrecut, unii până mai târziu alții până mai..devreme(zâmbește). A fost super frumos și cu ocazia asta vreau să le mulțumesc tuturor celor care au luat parte atât la crearea piesei (Mineli, Zagga, Nuțu), cât și la lansare, organizare (Cornel Ursache, Universal Music, Media Pro Music, Greeneye music).

Ce planuri ai pentru viitor ?

Ioana Ignat: Plănuiesc să fac muzică în continuare, să iubesc, să evoluez din toate punctele de vedere. Am început să compun și pentru alți artiști, iar curând veți vedea despre ce este vorba.

Un mesaj pentru fani si pentru cititorii nostrii! 

Ioana Ignat:  Să iubiți, să fiți iubiți, sănătoși, oameni buni e suficient. Va pup tare! Va aștept pe Youtube să îmi ascultați muzică! Momentan e puțină,dar promit multă.Pupicei

Citeste si :  https://gazetamuzicantilor.ro/2018/02/09/fain-ti-i-numele-vasile-o-melodie-si-un-videoclip-de-suflet-marca-lenuta-filipoi/

-