DISTRIBUIȚI
_____________________________________________________

Prieteni din copilarie o super melodie de suflet lansata de Bianca Braun – Gazeta Muzicantilor

 Bianca Braun despre “Prieteni din copilarie”

si planurile pentru 2018

 

Buna ziua si bine te-am  gasit Bianca Braun! Astazi vreau sa vorbim putin despre piesa ta minunata “Prieteni din copilarie” si putin despre planurile tale pentru 2018!
Bună Emil și bine te-am regăsit,iată într-un alt format de dată această!
 Prieteni din copilarie o piesa de suflet …cu cine ai colaborat la text si linie melodica ?

Piesa aceasta , “Prieteni din copilărie ” are un text la baza căruia a lucrat textierul Alin Bagiu și bine înțeles că la refren am intervenit și eu , linia melodică mi-a   fost propusă de Djordje Rajku, cel care a și înregistrat saxofonul.

Acordeonul a fost înregistrat de Marko Taban, în colaborare cu studioul domnului Sebastian Cega . 

Unde au fost realizate filmarile si cu cine ai colaborat ?

Filmariile au fost realizate la Muzeul Satului în Timișoara,de data această în colaborare cu dragii mei consăteni din ansamblul “Voitegeana”,nu au putut fi prezenți cei care au lucrat împreună cu mine la acest proiect în schimb mi-au fost alături Andrei Cristea,  Darabant Darius și Renato Ciocani, Gartner Studio . Pe această cale,le mulțumesc din suflet tuturor pentru efortul depus!

 

 Ce planuri ai pentru 2018 ? Ce proiecte urmeaza ?
Planurile  pe 2018 sunt extrem de multe , sper din suflet și cu voia lui Dumnezeu să ajung ,  să realizez tot ce mi-am propus! De altfel vreau ca în primăvara anului acestuia să lansez o piesa frumoasă iar undeva până în toamnă următoarele două,după care un CD! Clar că pe lângă toate acestea ,nu voi rată nici o emisiune sau filmare la care voi fi invitată!

 Un gand pentru toti cei care te iubesc si pentru cititorii Gazeta Muzicantilor!

Pentru toți cei care mă îndrăgesc,mă ascultă și nu numai,pentru toți cititorii “Gazeta Muzicantiilor” ,le doresc din suflet un an frumos,plin de realizări! Să ne întâlnim și auzim cu drag la evenimente frumoase din viață lor și să acceseze cât mai frecvent Gazeta Muzicantiilor pentru a fi la curent cu noutatiile aduse de noi ” cantaciosii”  .Pupici la toata lumea ! 

-

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here