DISTRIBUIȚI

Lenuta Filipoi interviu in exclusivitate  despre piesa ” Fain ti-i numele Vasile”

Fain ti-i numele Vasile – O melodie si un videoclip de suflet marca Lenuta Filipoi

Buna ziua si bun gasit  draga noastra, Lenuta Filipoi!
  • Buna ziua si bine v-am gasit!
De unde ideea cu acest cântec minunat, “Fain ți-i numele Vasile”?

Am ales să am în repertoriul meu un cântec despre Vasile deoarece e un nume foarte uzual dar și frumos și totul a venit așa destul de rapid pentru că voiam să fie gata până în 31 decembrie ținând cont că pe 1 ianuarie este Sfântul Vasile. Iar acum să fiu sinceră 100%, să dau tot din casă, acest cântec l-am făcut în mod special pentru un Vasile care mi-e cel mai drag mie, e exact pe sufletul meu și i l-am dedicat în mod special lui! ?

2. Unde ai făcut înregistrările?

Înregistrările le-am făcut la Cluj, cu Alex Hatfa. Îl apreciez enorm pe Alex deoarece e un adevărat profesionist și un OM extraordinar alături de care poți lucra foarte bine. Îi mulțumesc pe această cale pentru tot; pentru linia melodică, pentru orchestrație și pentru toată răbdarea. Îl recomand cu cea mai mare încredere.

Poze de la realizarea videoclipului :

3. Cine te-a ajutat la text?

Când e vorba despre textul cântecelor știu exact la cine să apelez fără să mai stau pe gânduri. Doamna Maria Anuța este cea care întotdeauna mă ajută pe această parte. Îmi place în mod special deoarece îmi știe gusturile și de fiecare dată mă “nimerește” atât de bine încât nu mai este nevoie de modificat nimic. O respect și îi mulțumesc pentru toate textele frumoase pe care mi le-a făcut și pentru cele care o să urmeze. Nu o să mă opresc aici, acesta e doar începutul.

Citeste si  : https://gazetamuzicantilor.ro/2018/01/31/iasmina-marta-recunosc-ca-inainte-de-a-pasi-in-studio-eram-mereu-emotionata-si-emotiva-cu-toate-ca-in-timpul-liber-nu-sunt-deloc-o-astfel-de-persoana-dar-cu-timpul-am-inceput-sa-prind-curaj-si-sa-in/

4. Unde au fost făcute filmările la videoclip și cu cine?

Videoclipul l-am făcut împreună cu familia Siminic, doi oameni alături de care poți lucra bine de tot, la o calitate înaltă. Sunt adevărați profesioniști și îmi place că întotdeauna creează povești frumoase pe care nu te mai saturi să le privești.
Filmările au fost realizate acasă la mine în Comuna Rodna, în diferite locații. Vreau să le mulțumesc încă odată tuturor celor care s-au implicat în acest proiect muzical.

5. Unde te pot găsi doritorii pentru evenimente?

În ultima perioadă m-am axat foarte mult pe promovare la nunți, botezuri și alte evenimente private. Mă bucur că lumea mă îndrăgește și sunt căutată pentru a cânta la cele mai importante momente din viața lor. Colaborez și cu Ansamblul Profesionist “Dor Românesc” din Bistrița și sunt mândră de acest lucru deoarece e cel mai bun ansamblu din județ.

Pentru evenimente ma puteti contacta pe Facebook unde o sa gasiti si numar de telefon  :  https://www.facebook.com/LenutaFilipoi/

6. Un cuvânt pentru cititorii Gazeta Muzicanților.

Să fiți prezenți aici pe Gazeta Muzicanților întotdeauna, deoarece veți afla multe lucruri frumoase și interesante despre artiștii din întreaga țară. Binele să fie cu voi mereu!

 

Aici puteti sa urmatiti videoclipul :

-

2 COMENTARII