Toate drepturile sunt rezervate - Gazeta Muzicantilor / Nu copiati continut de pe acest website fara acordul nostru (c)2020 GazetaMuzicantilor - S.C. Borz Enterprise S.R.L.

Acasă Interviuri Populare Iasmina Marta – Recunosc ca inainte de a pasi in studio eram...

Iasmina Marta – Recunosc ca inainte de a pasi in studio eram mereu emotionata si emotiva

DISTRIBUIȚI

Iasmina Marta – Viața prin cântec, un interviu superb cu cea mai promițătoare solistă tânără din Arad

Iasmina Marta - Viața prin cântec, un interviu superb cu cea mai promițătoare solistă tânără din Arad

Buna ziua Iasmina si bine te-am gasit . Poti sa ne spui cateva lucruri despe tine ? De unde a devenit pasiunea despre muzica ?

Buna ziua si bine v-am gasit . Ma numesc Marta Iasmina -Maria , am 20 de ani frumosi ,cum se spune in floarea varstei . M-am nascut in Arad si aici locuiesc impreuna cu  familia mea . Am fost eleva la Liceul de Arta Sabin Dragoi la sectia de arhitectura si apoi la Colegiul National Preparandia Dimitrie Tichindeal ,Arad. Actualmente sunt studenta a Universitatii Aurel Vlaicu , Facultatea de Stiinte Economice , Finante-banci ,anul 2 si membra a Ligii Studentiilor din Universitatea Aurel Vlaicu. Pasiunea pentru muzica a aparut inca de mica cand incepusem sa ascult mai multe genuri de muzica, in special cea comerciala de pe posturile de Tv. Am facut canto muzica usoara cu doamna profesoara Simona Bivald in scoala generala unde am activat la corul scolii generale Avram Iancu Arad. Cu timpul m-am ”molipsit ” sa zic asa de la tatal meu Cosmin Marta si fratele meu Fabian Marta si am inceput sa indragesc mai mult muzica populara si totodata sa merg cu tata la diferite evenimente impreuna cu colegii mei Florica Tomoiaga si Sorinel Ardeleanu.

Care este mentorul tau preferat ?

Pff, pentru mine nu exista un mentor preferat . Am foarte multi care imi plac si care ii ascult cu mare drag cum ar fi Andreea Voica pe care o iubesc din toata inima si care o ascult de cand eram mica toata ziua prin casa, Florica Tomoiaga de la care am avut de invatat foarte multe si care este colega mea de suflet, o femeie cu o voce inconfundabila, un caracter nemaipomenit, cu un suflet curat si frumos.

Stim ca esti prezentatoare si la postul de radio , Radio Zestrea . Cum ti-a schimbat viata acest lucru ?

Pe mine m-a ajutat foarte mult acest lucru in dezvoltarea mea personala si sa fiu mai deschisa cu cei din jurul meu. A fost un atu pentru mine deoarece am cunoscut multi oameni noi, plini de viata, care au fost langa mine si m-au ajutat sa ma cladesc . Recunosc ca inainte de a pasi in studio eram mereu emotionata si emotiva cu toate ca in timpul liber nu sunt deloc o astfel de persoana dar cu timpul am inceput sa prind curaj si sa incerc sa fiu cat mai naturala. Eu sper ca sunt pe placul oamenilor si incerc sa fac tot posibilul sa aduc in fiecare seara zambetul pe fata tuturor celor care ma urmaresc .

Care este ultima ta piesa ?

Pai prea multe piese nu am apucat sa scot, dar ultima mea piesa este ”Sa traiasca patimasii ” . Aceasta piesa este compusa si inregistrata la studioul tatalui meu Cosmin Marta. Este o piesa pentru toti patimasii, pentru toti cei ce se regasesc in ea, pentru muzicanti ” sa traiasca muzicantii, ca ei stiu ce-i traiul ”.

Un gand pentru cititorii nostrii ?

Le multumesc ca au citit acest interviu, daca l-au citit, le doresc multa sanatate si multe bucurii in viata. V-am tucat cu drag!

-

Toate drepturile sunt rezervate - Gazeta Muzicantilor / Nu copiati continut de pe acest website fara acordul nostru (c)2018GazetaMuzicantilor- S.C. Borz Enterprise S.R.L.

Close